Ballerup​

Bestil tid på 44 97 02 52

Glostrup​

Bestil tid på ​43 96 22 60

Skovlunde​

Bestil tid på 44 84 93 09

Personlig rådgivning

Kvalitetsprodukter til håret

Mange års erfaring​

Balayage giver mere spil i dit hår

Drømmer du om et hår fyldt med liv og spil? Så bør du overveje at få lavet en behandling med balayage. New Hairdesign er en professionel frisørsalon med venlige og veluddannet personale, som står klar til at give dig en kompetent behandling lige efter dine ønsker. Vi har saloner i både Ballerup, Glostrup og Skovlunde, hvor alle kunder er velkomne.

Når du besøger vores frisørsalon, kan du forvente personlig rådgivning, hvor dine ønsker sættes i centrum for behandlingen. Hos os er der en dejlig atmosfære, hvor du kan slappe helt af. Vi lægger vægt på at skabe et naturligt og professionelt look, som passer lige til din hårlængde og hårfarve.

Hvad er balayage?

Balayage er en ny og unik teknik, der bliver lavet med frihånd af dygtige frisører. Teknikken sikrer et afslappet og naturligt look, hvor der kommer mere spil i dit hår uden at hele håret farves i en mørkere eller lysere farve. Derfor er balayage anvendeligt til mange forskellige kunder, hvis fælles mål er at få et naturligt, smukt hår.​

Vi er en professionel frisør, som har stor erfaring inden for faget. Derfor kan vi også være behjælpelige med f.eks. extensions, highlights eller ombre, hvis du ønsker dette. Vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter, og sikrer dig, at alle behandlinger fås til en god og attraktiv pris.

Kontakt salonen for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad balayage er for noget, så må du meget gerne kontakte en af vores saloner for at tage en snak. Hvis du ønsker at booke tid til en behandling, kan du gøre det online lige her på siden.

Du kan kontakte vores frisør på telefon:

Ballerup: 44 97 02 52

Glostrup: 43 96 22 60

Skovlunde: 44 84 93 09

Alternativt kan du sende en mail til: helle.mervald@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​